11.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

ГЕРБ-Приморско с благородна инициатива за празниците

Общинският ръководител на ГЕРБ –Приморско Захарина Неделчева заедно с членове на общинското ръководство на партията се включиха в благородна инициатива. Те посетиха дома за стари хора в с. Ясна Поляна и приятно изненадаха неговите обитатели. В инициативата взе участие и председателят на местната структура на ГЕРБ в с.Ясна Поляна Денка Вълкова и фолклорната група към читалище „Л. Н. Толстой”, които изнесоха  концерт от странджански народни песни. Членовете на ГЕРБ-Приморско зарадваха възрастните хора с плодове и сладкиши, които бяха поднесени за празничната трапеза в дома. Те от своя страна не пропуснаха да изкажат благодарност за този жест.

„Искахме да обърнем специално внимание на тези хора, които нямат възможност да отпразнуват най-светлите празници със семействата си. Посещението ни в дома в с. Ясна Поляна по нищо не се различаваше от празника във всеки български дом. Имаше празнична трапеза с традиционни ястия, като преди това бяхме специално поздравени с коледна молитва. Хората се радват на подобни жестове, затова се стараем да организираме срещи с тях през цялата година”, сподели Захарина Неделчева.

Освен с посещението в с. Ясна Поляна, кметовете на ГЕРБ-Приморско по населени места зарадваха жителите на селата Веселие, Ново Паничарево и Писменово с коледен концерт, кулинарни изложби и викторини с изненади. В духа на празника сурвакари и коледари обиколиха домовете и поздравиха семействата с песни и пожелания за здраве и късмет.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук