12.1 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

ГЕРБ продължава да набира средства за храм”Св. Николай Чудотворец” в Меден Рудник

  Политическа партия ГЕРБ в Бургас организира концерт за жителите  на най- големия бургаски квартал „Меден Рудник“ на сцена, издигната до новостроящия се храм „Св. Николай Чудотворец“.  Мястото не беше избрано случайно тъй като преди половин година ГЕРБ стартира кампания за набиране на средства за подпомагане на градежа на църквата. Касички бяха поставени във всички големи супермаркети в града и в обществени сгради. Областният лидер на партията и кандидат за народен представител Димитър Бойчев обяви, че акцията е била успешна, събрани са 12 000 лв.  и тя ще продължи.

Мажоритарният кандидат на ГЕРБ за Бургас и водач на пропорционалната листа проф.Божидар Димитров също се ангажира да подкрепи начинанието тъй като самият той има опит в градежа на храмове из цялата страна. Общината също ще помага, ангажира се кметът Димитър Николов.

От ГЕРБ се ангажираха също да продължат да работят за довършването на големите инфраструктурни проекти в „Меден Рудник“. Димитър Бойчев припомни, че най-големият бургаски комплекс е бил приоритет в инвестиционната политика на общината още по време на местните избори.

Певицата Славка Калчева и Ева и Гого вдигнаха настроението на събралите се хора, които извиха хоро, а Влади Въргала подгряваше множеството със забавни скечове. С жителите на Меден Рудник се веселиха и кандидатите за народни представители на ГЕРБ и кмета Димитър Николов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук