13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Гласувайте за бургаските кандидати в конкурса “Сграда на годината”

Община Бургас изпрати две свои ппредложения в тазгодишното издание на конкурса „Сграда на годината“. Това са реставрираният остров „Света Анастасия“ в категория „Сгради – паметници на културата“, и новата онко поликлиника в категорията“Сгради здравеопазване“.

0c26a9e040fef561e38f00eb1304cfad

Компетентно жури ще оцени всички предложения и ще избере победителите, но има и награда на публиката, която се определя чрез гласуване в интернет. То ще бъде активирано в 00.00 часа на 1 декември и ще продължи до 12.00 часа на 10 декември. В това гласуване бургазлии могат да покажат още веднъж как подкрепят горещо всичко свое.

Всички подробности за конкурса и всички кандидати за наградата можете да намерите тук:

 

http://www.buildingoftheyear.bg/bg/

 

Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, който отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-хубавите сгради в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и другите участници в строително-инвестиционния процес.

Национален конкурс „Сграда на годината“ се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие, с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството – КСБ, КАБ, САБ, КИИП. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ 1 и БНТ Свят.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук