20.4 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Гледаме футбол на „Лазур“ с пари

ПСФК „Черноморец – Бургас“ ще въведе платен достъп до мачовете на клубния стадион „Лазур“ от пролетния полусезон на 2011 година. Футболният клуб ще пусне в продажба абонаментни карти за сезон 2011/2012, които ще важат за пролетния полусезон на първенството 2010 – 2011 година, както и за срещите от турнира за Купата на Република България, като бонус за притежателите им. Освен достъп до футболните срещи на стадиона, различните видове карти  предлагат и редица предимства като например, запазено място по избор, включително във VIP ложите; място в бизнес залите с включен кетъринг; ваучери за фен магазина или подаръци; запазено място на паркинга, ако закупите Златна карта; удобства, лукс и престиж; закупуването на абонаментна карта дава възможност да се почувствате специални на място, където можете да усетите еуфорията преди, по време и след футболните срещи. Пълна информация за абонаментните карти и начините за закупуването им можете да получите на сайта на клуба – http://www.chernomoretz.bg/, във фен магазина на стадион „Лазур“  и на телефон 0889669068.

Златна VIP карта: струва 1800 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, седящо място в бизнес залите с включен кетъринг, ваучер за фен магазина на стойност 50 лв. и запазено място на паркинга. Първите закупили златна VIP карта ще получат право да паркират в рамките на стадиона.

Сребърна VIP карта: струва 1500 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, достъп до бизнес залите с включен кетъринг и ваучер за фен магазина на стойност 30 лв. Бронзова VIP карта: струва 1000 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, ваучер за фен магазина на стойност 15 лв. и подарък топка.Синя VIP карта: струва 300 лв. и осигурява запазено място в блокове 1, 2, 7 и 8 на Сектор А. На закупилите Синя карта ще се предлага безплатно клубно шалче.

Клубна карта за сектор В: струва 90 лв. и осигурява покрито запазено място в сектор В. С клубната карта от 90 лв. ще се предлага безплатна клубна шапка. 

За членове на фенклуба, които традиционно заемат места в блока на агитката от този сектор, картата се предлага на цена 80 лв. с клубна шапка.

Клубна карта за сектори Б и Г: струва 80 лв. и осигурява запазено място в сектори Б и Г и подарък календар – по избор.

На хората в неравностойно положение ще бъдат предоставени безплатни карти, а на техните придружители карти на стойност 30 лв. Тези карти се получават само във фен магазина срещу представяне на съответния документ.

За ученици, студенти, пенсионери и жени, картите от 80 и 90 лева ще се предлагат с отстъпка от 25%. Всички дами, които закупят карта ще получат подарък – маркова козметика.futbollll-stadion.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук