14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Глезят гостите на Гранд Хотел Поморие във VIP стая „Андромеда“

СПА- центърът на Гранд Хотел Поморие вече предлага нова VIP Стая „Андромеда“. В нея гостите на петзвездното бижу ще  могат да се насладят на процедури, които се изпълняват на кушетка за суха флотация, върху водни дюшечета със затоплена вода и цветни панели за релаксираща хромотерапия.

 на снимката: СПА стая “Съкровищата на България” беше открита през юни в Гранд Хотел Поморие, в нея се предлагат процедури с мед и мляко

 

Тялото се поставя в условията на “безтегловност” с пълен релакс на скелетната и мускулни системи. Освен релаксиращият ефект се постига и терапевтичен ефект върху цялото тяло, мускулатурата и най-вече гръбнака, а хромотерапията има психорелаксиращ ефект. 30 минутна терапия се равнява на 4 часа пълноценен сън.

 

Ето и някои от Гурме терапиите, които се изпъляват във VIP Андромеда: суха флотация и хроморелакс:

“Escapade Cocooning – Копринен воал”, органик ритуал за тяло с обвиване в копринен воал от специална селекция балсами. Терапията включва 3 вида масаж със суха флотация, обвиване на тялото с копринен балсам и хроморелакс.

„Escapade aux Mojos” органик терапия за тяло със специална селекция  ароматни билки и моджо камъни, включваща  масаж с билкови топки и моджо камъни, ръчен масаж, масаж с био-кайсиево масло, суха флотация, фина билкова ексфолиация и обвиване и хроморелакс и др.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук