11.5 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Гл. секретар на МВР Георги Костов: 200 души ще пазят границата с Турция

Изграждане на допълнителни съоръжения или назначаването на допълнителни служители, биха решили проблема при границата ни с Турция. Това каза при посещението си в Бургас главният секретар на МВР, Георги Костов. Той изрази надежда, че преградната стена, която трябва да спре бежанския поток от южната ни съседка, ще бъде готова до края на тази година. Костов допълни, че ще бъдат назначени близо 200 служители, които да охраняват границата ни. 

С тържествена церемония в Бургас бе отбелязан професионалният празник на служителите на МВР. За събитието в града пристигна главният секретар на МВР гл. комисар Георги Костов /на снимката/. Празника уважиха и ст. комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР – Бургас, кметът на града Димитър Николов и областният управител Вълчо Чолаков.

Според Костов, Бургас е дирекцията с най-висок ръст по показатели „противодействие на престъпността”, като 17% се е повишили ръстът на разкриваемост на престъпността. Той благодари на бургаските служители на министерството за ентусиазма, с който са работили през изминалата година.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук