12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Голата общинарка: Това е интрига! Снимките не са мои

Търновската общинарка, чиито „откровени“ сватбени снимки обиколиха мрежата и впечатлиха не един ценител на голата плът е изпратила писмо, в което настоява, че е станала жертва на интриги. Според младата дама, подписала писмото с името Диляна Теодосиева, тя ще търси правата си в съда и няма да позволи името й да бъде опетнявано по такъв нечистоплътен начин.

Снимка: Blitz.bg

Потресена от една инсинуация, искам да заявя своята позиция относно т.нар. „мои” сватбени снимки, беснее общинарката, цитирана от Blitz.bg Не мога да си представя колко далеч от нормалността трябва да бъде човек, за да измисли подобна глупост. Не искам и да гадая какво биха могли да целят авторите на тази лъжа и искрено се надявам да е просто безобидна, макар и груба шега. 

За мен, за моите близки, приятели и колеги е ясно, че абсолютно нищо от написаното не отговаря на истината, нито пък придружаващите снимки изобразяват мен. Категорично настоявам публикациите по тази тема да престанат. Ще търся правата си и ще настоявам всеки, споменал името ми или по друг начин свързал мен с тази грозна скалъпена история, да си понесе отговорността. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук