11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ ФИНАЛА ЗА СУПЕРКУПАТА

На пълни обороти върви продажбата на билети за финала на Суперкупата на България, противопоставящ отборите на „Лудогорец” и „Локомотив” Пловдив. Цените на билетите са: 5 лева за секторите „Б” и „Г”, 10 лева за секторите „А” и „В”, 15 лева за ВИП-ложите ЗАПАД и ИЗТОК, и 30 лева за централен ВИП. Ценните хартийки се продават във фен магазина на „Черноморец-Бургас” на стадион „Лазур”, както и на клубната каравана на „акулите”, която е разположена на площад „Тройката”.

За феновете на „Лудогорец” са отделени блоковете 7 и 8 от сектор „А”(билет – 10 лева) , както и блок 9 от сектор „Б”(билет – 5 лева), като билетите за тези блокове ще се продават от сряда на бариерата за официалния паркинг на стадион „Лазур”. За феновете на „Локомотив” Пловдив отделените блокове са 19 и 20 от сектор „В” (билет – 10 лева), както и блок 21 от сектор „Г” (билет – 5 лева), като продажбата им ще започне също от сряда на каса номер 1 на стадиона, както и във фен магазина на „Черноморец-Бургас”. Ако запалянковците на двата отбора желаят да закупят билети за ВИП ложите ИЗТОК и ЗАПАД, могат да го направят както следва: за фенове на „Лудогорец” се продават билети за ВИП ИЗТОК на цена 15 лева, а за феновете на „Локомотив” се продават билети за ВИП ЗАПАД на цена също от 15 лева.

Утре президентът на Професионалната Футболна Лига – Стефан Капралов, заедно с треньорите на двата отбора Ивайло Петев на „Лудогорец” и Емил Велев на „Локомотив” ще дадат пресконференция на стадион „Лазур”. На нея ще бъдат раздадени и акредитациите за журналистите, желаещи да отразят финала за Суперкупата на България.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук