12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Голям концерт в Летния театър за 55 години от създаването на Слънчев бряг

За 55-годишния юбилей на курорта „Слънчев бряг”, ръководството подготвя редица инициативи за отбелязването на празника. Тази вече ще бъде организиран тържествен концерт в Летния театър – Бургас. Събитието ще върне „лентата назад”, за да припомни ентусиазма на „първите”, ще спомене ветераните, отдали сили да превърнат Слънчев бряг в емблемата на българския туризъм.

Дружеството е подготвило специални отличия за изключителен принос в развитието на курортния комплект. Призовете ще връчи изпълнителният директор Златко Димитров. Участие в концерта в Летен театър – Бургас ще вземат вокална формация „5-те сезона”, трио „Тенорите”, балетът на бургаската опера, а изпълнението на дует „Ритон” ще пусне мост към годините, когато в Слънчев бряг се провеждаше най-мащабното музикално събитие на България – фестивалът „Златният Орфей”.

Концертът „55 години Слънчев бряг” ще започне в 20:00 часа днес. За да бъде настроението наистина празнично, половин част преди началото пред Летния театър ще свири бургаският духов оркестър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук