9.9 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Горанов постигна споразумение. Ще лежи 2 г. и 6 месеца

По внесен обвинителен акт  на Районна прокуратура – Бургас и след постигнато споразумение в съдебна зала, Горан Горанов се съгласи да изтърпи ефективно наказание от 2г. и 6м. „лишаване от свобода“ за нанасяне на лека телесна повреда на надзирател в Бургаския затвор

Той е приел фактите от обвинителния акт и е признал вината си за това, че на 10.03.2016г. в гр.Бургас в Затвора чрез нанасяне на удари в областта на лицето, причинил на Диян С.( длъжностно лице – надзирател в Затвора – Бургас), при изпълнение на служебните си задължения, лека телесна повреда – престъпление по чл.131, ал.1, т.1, предл. първо, вр. с чл.130, ал.2 от НК.

Горанов е признал вината си и за това, че в условията на реална съвкупност с горепосоченото престъпление, чрез нанасяне на удари в областта на главата и по лявата ръка, причинил на Димитър Ч.( длъжностно лице – Главен Надзирател в Затвора – Бургас ) при изпълнение на служебните си задължения , лека телесна повреда, довела до временно разстройство на здравето, неопасно за живота – престъпление по чл.131, ал.1, т.1, предл.  първо, вр. с чл.130, ал.1, вр с чл.23 от НК.

Наказанието трябва да бъде изтътряно при първоначален „строг“ режим. Споразумението, което е одобрено от Районен съд –Бургас, е окончателно и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук