20.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Горяха три коли – две в Бургас и една в Люляково

В Районно управление – Руен е получено съобщение за горящ лек автомобил „Опел Вектра”, с бургаска регистрация, паркиран в с. Люляково, собственост на 64-годишен мъж от селото. Огънят е потушен от собственика на автомобила.

От инцидента е засегнат двигателния отсег на „Опела”, купето и салона. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Руен.

На 18.07.т.г. около 03.00 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил „Ауди А 3”, с бургаска регистрация, паркиран пред бл. 429 в к-с „Меден Рудник”, собственост на 21-годишен бургазлия.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. От инцидента цялата предна част на автомобила и двигателния отсек изгорели. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

На 18.07.т.г. около 23.35 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил „Дачия Докер”, с бургаска регистрация, паркиран на бургаската улица „Юбилейна”, ползван от 56-годишен бургазлия. Огънят е потушен от ползвателя, съседи и един противопожарен екип с четирима огнеборци.

От инцидента изгоряла предната дясна гума и предния десен подкалник на автомобила, като са нанесени поражения и по двигателния отсек. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук