13.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Горя апартамент в Меден Рудник, евакуираха комшии

Снощи около 23.45 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ апартамент, разположен на шестия етаж във вх. Б на бл. 436 в к-с «Меден Рудник», обитаван от 53 годишна бургазлийка. Констатирано е, че жената докато пържела тиквички на терасата си, заспала на масата в кухнята и оставила без надзор врящото олио.

снимка: архив

Мазнината се подпалила, като пламъците обхванали вътрешно тяло на климатика, аспиратора и част от PVC дограмата.

Жената не изгубила присъствие на духа, алармирала за инцидента и излязла на междуетажната площадка, където пресрещнала отзовалите се на сигнала й полицейски служители от Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас, които предприели действия по гасене на пожара и евакуиране на живущите в съседните апартаменти.

Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил с шестима огнеборци, като на място е изпратен и екип на «Спешна помощ», който превързал 53 годишната бургазлийка, получила от инцидента повърхностни изгаряния на палеца и показалеца на лявата ръка и надлакътна става на дясната ръка. От пожара няма други пострадали. Стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук