12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Готови ли сте? „Странджа без органичения“ събира туристи и спортисти

„Странджа без ограничения” – есенният спортно-туристически празник ще се проведе за трета поредна година, съобщават организаторите от „Зелена Странджа” и община Царево. Четирите дни на инициативата през тази година ще преминат под мотото „Просто се движи”.

Стартът ще бъде даден на 22 септември с десет-километров пешеходен преход в района на село Кости. На следващия ден предстои и вело пробег от цели 110 километра. В рамките на празника ще бъдат сформирани и групи за планинско бягане, колоездене, разходка с каяк по долното течение на р. Велека и др.

В отделните дисциплини могат да участват всички, които имат желание да се движат на чист въздух в планината и са подготвени за съответното изпитание. Деца под 15 години могат да участват само с придружител, уточняват организаторите.

Регистрацията за участие става през сайта на Зелена Странджа чрез попълване на регистрационната форма под всяко отделно събитие за различните дни. Подробна информация и форма за записване можете да намерите в страницата на сдружение Зелена Странджа – www.zelenastrandja.com. Подробности за програмата можете да откриете и в официалната Facebook страница на инициативата. 

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук