14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Готов е проектът за новото ларго на Бургас

  Нова пешеходна зона ще бъде изградена в центъра на Бургас след като приключи подмяната на ВиК тръбите. Ремонтите на ул“Александровска“ трябва да приключат до 25 април, увериха от общината.През 2010 година трябва да бъде изграден първият етап от новата пешеходна зона  на ул „Александровска“. Вече е представен проект как ще изглежда ларгото, съобщи кметът Димитър Николов.

          До края на лятото трябва да приключи и ремонта на една от основните пътни артерии в Бургас, ул.“Цар Симеон „, бившата „Републиканска“. Най-много жалби за забавяне на ремонтите има за тази улица, съобщи  зам.кметът Костадин Марков. Забавянето се дължало на трудността на трасето, подземните комуникации и полагането на Ви К тръбите. Едва когато приключи изпълнението на водния проект за Бургас тогава ще може да се преасфалтира цялостно.

            До края на годината трябва да приключи и ремонта на булевард „Тодор Грудов“ към най-големия бургаски комплекс „Меден Рудник“. От общинската администрация помолиха бургазлии за търпение заради големите задръствания, в този участък, тъй като в момента се изгражда допълнително трето платно.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук