17.1 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Грандиозно откриване на плажа „Бургас- север”

Мощна заря ще запали небето над Бургас на 1-ви юни. Фойерверките ще започнат в 22 часа от моста по протежението на цялата плажна ивица и ще приключат след повече от половин час до Евиния плаж, където ще бъдат окончателните илюминации. Сателитни снимки ще запечатат огнената магия. Шоуто е съгласувано с Летище Бургас, заради интензивния трафик на туристическите полети, които вече са в разгара си.

С огненото представление ще бъде направено официалното откриване на „Бургас- север”. За първи път в историята на бургаския плаж се прави официално празнично откриване, което е резултат от амбициите на концесионера Атанас Атанасов да направи плажната ивица най-добрата по цялото Черноморие.

Тържествата ще започнат в 17:30 часа на паркинга пред заведението „Фиеста” с клоунада, игри и лакомства за децата. За татковците и майките ще се лее много бира. В чест на откриването на плажа всички капани ще предлагат кехлибарената напитка по 50 ст. и гарантират, че ще е студена, независимо дали ви я носи Пепи или я пиете директно на бара.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук