14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Гранд Хотел Поморие подари една нощ на Шехерезада

 “ В света на Шехерезада и Любовта“ . Така като в приказка на легендарната персийска царица, Гранд  Хотел Поморие посрещна своите гости за да отбележи празника на Любовта и Виното. И за да бъде приказката истинска, а гостите нейни герои имаше и шатри и омайни танцьорки, и демонстрация на  древното изкуство мехнди – рисуване по тялото. За тази приказната атмосфера се беше погрижила  „Парти Агенция „Крис“, а градусът на настроените повдигна Иван Динев- Устата. Известният рапър беше и водещ на вечерта  и изпълни няколко от горещите си парчета.

Естествено за гостите имаше много изненади, награди и разбира се състезание за най-дълга целувка. Главният готвач на Гранд Хотел Поморие се беше погрижил за 4 степенно меню, подчинено напълно на темата на вечерта – салата „Шехерезада“, арабска разядка, пиле „Аладин“ и баклава със сушени плодове.

Освен  празничната вечеря, гостите на Гранд Хотел Поморие можеха да се поглезят и в уникалния Спа център. Останалото е една  незабравима приказка за любов и още нещо…

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук