20.4 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Гранд хотел Поморие с европейски сертификат за качество- EUROPESPA

Луксозният Гранд Хотел Поморие – балнео, спа и уелнес  получи  престижния сертификат за качество- „Еуроспа мед“  по време на официaлна церемония  на Международната медийна конференция. С този сертификат хотелът  се нарежда на 12 място в Европа сред обектите предлагащи класическа балнеология и услуги свързани със здравен и уелнес туризъм и на 1 място в България. Сертификатът беше връчен от Рейнхард Петри от Европейската асоциация по балнеология на изпълнителния директор на Гранд хотел Поморие Бисерка Хънкова, в присъствието на  председателя на Съвета на директорите на „Петрол Холдинг“ и собственик на хотела Митко Събев. Одитът бе ръководен от д-р Курт фон Щорх от Уотър интернешънъл, представител на Европейската асоциация за балнеология и носител на почетна награда в категория интелигентни бизнес решения. Категоризацията се извършва по 424 критерия за качество, унифицирани за всички хотели, кандидатстващи за този сертификат.

Д-р Курт фон Щорх каза, че резултатите, отчетени след одитната проверка в Гранд Хотел Поморие, напьлно сьответстват на високите стандарти и изисквания на Европейската асоциация за балнеология и могат да поставят хотела в началото на втората десетица пред много други категоризирани хотели в Европа, което е напьлно заслужено. Според него, инвеститорьт Митко Сьбев е сьздал един изключително конкурентноспособен хотел, който предлага уникален продукт сьс запазена марка на Поморийското езеро и Гранд Хотел Поморие има всички шансове да се наложи не само на бьлгарския пазар, но и в цяла Европа. Георги Мицов  главен проект мениджър на „Петрол холдинг“ заяви, че бъдещето е на спа и медицинския туризъм и целият екип на Гранд хотел Поморие е заложил на качеството на тези услуги. Дружеството, сьвместно с Община Поморие ще продьлжи да инвестира в бьдещи еко- проекти за опазване и сьхранение на „златното ськровище“ – Поморийското езеро и крайбрежната ивица.

На официалната церемония по врьчването на сертификата Еуроспа-мед присъства и класиралата се на четвърто място в конкурса „Мис САЩ 2009“ – Лаура Чуканов. Тя е специален гост на Петата световна среща на българските медии.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук