16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Гринго и Софи правят опити за бебе! Искат 3 бона гаранция за Давидов

Гринго и Софи Маринова правят опити за бебе. Това призна в съдебната палата в Айтос ромската Лили Иванова, която пристигна в града за заседанието, на което се разглежда мярката за неотклонение на приятеля й Тодор Давидов.

В махалата в Айтос : Гринго на Софи Маринова не е престъпник, добро момче е!

Софи призна, че само преди няколко дни е била на преглед в УМБАЛ „Дева Мария“, но отказа да коментира подробности. По-рано днес Районна прокуратура – Айтос внесе в съда искане за постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо Давидоф.

Къщата, в която Гринго и Софи живеят, когато са в Айтос

Той е с повдигнато обвинение за подбудителство и съучастие в  рекет със заплаха за убийство. Същинският извършител, според държавното обвинение обаче, е авера му Стефан Сливков, който също се оказа клиент на прокуратурата.

Арестуваха гаджето на Софи Маринова в Айтос, фолк дивата отказа коментар

Двамата изнудвали айтоския бизнесмен Асен Атанасов  за сумата от 50 000 лева. Според адвоката на Гринго, срещу няма достатъчно доказателства. Самият Давидов пък поиска да бъде представляван от изгората си, но съдът в Айтос отхвърли категорични искането.

Причината – двамата нямат сключен брак. Според Софи Маринова, двамата били постоянно заедно. Легендата на поп фолка отхвърли категорично обвиненията срещу приятеля си.  „Работим заедно постоянно. Винаги съм с него. Записваме песни.

72 часа за Гринго

Има нов договор с продуцентска компания. Двамата записваме и песни“, разказа Софи. Тя и адвоката на 32-годишния Давидов поискаха той да бъде пуснат под парична гаранция от 3 000 лева. Ако бъде признат по повдигнатите му обвинения той може да получи парична гаранция от 1 000 до 5 000 лева или от 2 до 8 години лишаване от свобода.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук