12.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Гръмна нов скандал с нацистки поздрав! Уволниха служител на Министерството на отбраната

Отново скандал с нацистки поздрав от човек в управлението-в социалните мрежи се появи снимка на Иво Антонов, директор на Дирекция „Социална политика“ към Министерство на отбраната, който изправен до танк и отправя нацистки поздрав. Скандалът достигна и до кулоарите в парламента, от където председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че Антонов е уволнен от министерството преди минути.

„Знаете, когато излязоха тези снимки на зам.-министъра вчера, той си подаде оставката, а премиерът беше категоричен и я прие. Бойко Борисов е разпоредил да бъде уволнен служителя на Министерството на отбраната, който също има подобни снимки. Ние сме категорични и сме заявили принципната си позиция, че подобни снимки и изказвания няма да търпим“, коментира Цветанов.

Той се извини на всички за неудобството. Правителството прави много добри неща, а ние трябва да отговаряме на такива скандали, посочи председателят на парламентарната група на ГЕРБ.  Той посочи, че не се притеснява от реакцията на Европа за скандала със снимките.

„Всеки един подобен случай има достатъчно доброжелатели, които ще сезират европейските ни партньори. Аз съм убеден, че с поведението, което ГЕРБ е показал в ЕНП, колегите ни знаят, че няма да направим компромис с европейските ни ценности“, посочи Цветан Цветанов./ Дарик

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук