15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Губернаторът: Напусна ни незабравим с обаянието си политик от БСП

Областният управител на Бургас Павел Маринов изказа съболезнования за смъртта на депутата Димчо Михалевски. “ Позволете ми да изкажа своите най-дълбоки и искрени съболезнования по повод внезапната смърт на Димчо Михалевски, големия български политик, обществен деец и уважаван депутат от Бургаски многомандатен избирателен район. Присъединявам се към мъката на всички и скърбя заедно с Вас за тази тежка и непоправима загуба.

Напусна ни един великолепен човек, талантлив оратор и незабравим с обаянието си политик от БСП. На различните отговорни обществени длъжности, които заемаше като заместник-министър и депутат в 41 и 42-то Народно събрание за своите 48 години той направи изключително много за развитието на Бургаска област, за напредъка и просперитета на България. До последния си миг той живя с проблемите, трудностите и сложните социални предизвикателства, пред които е изправена и днес нашата родина. Във всичките си действия като инженер – конструктор, стопански ръководител и народен представител той умееше да печели  приятели, да предизвиква доверие, уважение и подкрепа сред различни обществени слоеве и общности.

Винаги ще ни липсва неговият изключителен професионализъм,  нравствената му чистота, човечност и неповторимо чувство за хумор. През целия си стремителен път през живота той бе отдаден на великолепната кауза за напредъка, модернизацията и успеха на България.

Почивай в мир, скъпи приятелю!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук