11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Дани Младенов: Не знаехме, че залагаме при незаконни букмейкъри

Един от арестуваните 8 футболисти на Черноморец, за незаконни залагания, днес наруши мълчанието и коментира скандала, веднага след края на мача с Локо София.

„ Малко неприятно е това, което се случи. Мисля, че не сме направили кой знае какво незаконно, за да лежим 24 часа в по килиите като затворници”, заяви Дани Младенов. Той категорично отрече появилата се информация за черно тото, тъй като въобще не ставало въпрос за манипулиране на български мачове.

 „Сядаме на кафето, играят Манчестър Юнайтед и Челси, ако мога да кажа на  Робин ван Перси да вкара три гола, значи манипулирам мачове”, пошегува се Дани Младенов.  

Футболистът на Черноморец каза още, че не са знаели, че залагат незаконно. „Ние мислехме, че залагаме в  Sportingbet,  защото ни пускаха същите коефициенти. Не можем обаче да се сърдим на никой, залагахме без да знаем кой е човекът насреща.

Лошо е, че скандалът стана преди мача. Спред мен дадохме всичко от себе си, за да отстраним отбора на Локо София, за съжаление само успяхме само да ги победим.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук