14.9 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

ДАНС влезе в „дома“ на Делян Пеевски

Тайна акция на ДАНС е била проведена в столичния хотел „Берлин“. Точно там се намира „домът“ на скандалния депутат от ДПС Делян Пеевски.

Според информация на Frognews акцията е станала факт в неделя, 28 февруари. Тя е минала доста тихо от гледна точка медийно внимание. Три часа служители на ДАНС изнасяли папки и документи от хотела.Какви са били тези документи и дали са доказателство за престъпление още не е ясно. Забранено е да се дава каквато и да е информация за акцията. Участниците са предупредени, че ще има уволнения за тези, които се разприказват. Целта е самият Пеевски да бъде лишен от информация.По време на акцията Делян Пеевски е бил в чужбина. Когато му се обадили по телефона, за да му съобщят новината, той бил бесен. Пеевски се заканил, че няма да остави нещата по този начин.

Припомняме, че от началото на годината на главата на Пеевски се струпаха сериозни проблеми. Първо той получи забрана да влиза в Турция. След това бяха спрени няколко големи обществено поръчки, в които се счита, че има свързани с него фирми, включително тази за АМ „Хемус“.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук