15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Да помогнем на Мизия! Тази вечер пред Пантеона

Бургас отново ще се включи в благотворителна кампания за бедстващите в Мизия. Инициативата ще започне от 18.30 часа пред Пантеона в Морската градина и ще продължи до 20.00 часа, съобщи за zonaburgas.bg един от организаторите Дани Шикова. По думите й, помощите ще бъдат транспортирани до бедстващия град още тази вечер или рано сутринта в понеделник. 

снимка: dariknews.bg
снимка: dariknews.bg

„Това е втора подобна кампания, която организираме в Бургас. Хората тук са с големи сърца. Миналата седмица при нас дойде майка с 9-месечното си бебе. Жената носеше огромна торба с детски дрешки и играчки. Наистина ни трогна. Възрастна жена пък настоя да купи различни продукти с последните 10 лева от пенсията си. Очакваме днес да дойдат още повече хора. Лично съм се чула по телефона с близо 120 души, които са потвърдили, че ще дойдат с помощ“, каза Шикова. 

Организаторите призовават, помощите да бъдат окомплектовани, което ще съкрати времето за транспортиране. Мизия все още има нужда от храни, дрехи, лекарства /без рецепта/, препарати и др. Евентуални превалявания няма да провалят дарителската акция, увери Шикова. Пред Пантеона ще има шатра, където даренията ще се съхраняват до приключването й. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук