15.4 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Да помогнем на Снежана!

 Студентския съвет към Университет „Проф.д-р Асен Златаров“ – Бургас заедно с Националното представителство на студентските съвети организира инициативата национална SMS кампания, за набиране на необходимите средства за рехабилитационното лечение на Снежана.  За да помогнете на Снежана, изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS SNEJI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). snejana.jpgЗа изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС. Български дарителски форум и Фондация „Помощ за благотворителността в България“ предоставят възможност за дарения, чрез SMS на абонати на трите мобилни оператори.

Снежана Стоянова е на 25 години, вече 10 години се бори със заболяването си. След множество изследвания й е поставена окончателна диагноза Дистрофия спиноцервикалис. Извършени са необходимите операции на двата крака и сега лекарите дават на Снежана висок процент шанс да проходи при активна рехабилитация.

По клинични пътеки за физикална терапия и рехабилитация на НЗОК няма лечение на нейното заболяване. Касата не може да финансира необходимите процедури, които са на обща стойност 10 000 лв., от които до момента са събрани 4 000лв. Благодарение на събраните до момента средства Снежка започна активна рехабилитация, от която вече има видим положителен резултат.  Събраните средства обаче не са достатъчни така, че кампанията продължава докато се събере необходимата сума, за да видим Снежана да върви сама.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук