12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Да помогнем на Тани!

 

8- годишната Таня Сурчева или Тани се нуждае от 50 000 евро за животоспасяваща операция. След  множество изследвания се установява, че детето има ГЕРМИНАТИВНО-КЛЕТЪЧЕН ТУМОР – ГЕРМИНОМ СЪС ЗЛОКАЧЕСТВЕН ХАРАКТЕР и трябва да се направи операция и да се стартира лечение с правилната химеотерапия.
Операцията ще се извърши в Германия (гр. Хановер).
Сумата необходима само за операцията и престоя на детето в болницата е 50 000 EURO.
Тази сума не включва престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по нататъшното лечение и терапия.

 Тани е израснала на тенис корта, тъй като майката е треньор. Детето започва да тренира, но преди около 2 години се налага да спре спорта, защото се появяват първите симптоми на коварната болест, които се засилват всеки ден. Детето се оплаква, че му е зле. След месеци прегледи и изследвания при офталмолог и неврохирург чуват страшната диагноза.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ  да бъде спасен един невинен детски живот!

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ – БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

Можете да дарите средства и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: [email protected] или като кликнете на следния линк:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr…

Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да дарите с кредитна карта, като натиснете връзката „Continue“ долу вляво на страницата.
Ако имате регистрация в Paypal.com трябва само да се логнете през формата долу вдясно в страницата на Paypal.com и да потвърдите дарението.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук