12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Двама братя виновни за намушкания мъж в бургаския мол, предали се

Двама братя са участвали в сбиването днес в MALL «Галерия», при което  беше намушкан млад мъж. Установено е, че около 13.00 ч. пред щанда «Българска кухня», разположен на ниво 2 в Mall-a, възниква конфликт и сбиване между братята – Стоян Стоилов- 23 годишен и Николай Стоилов- 19 годишен, и двамата от Бургас и Ангел Радичев, 27 годишен и Тони Атанасов-22 годишен, също от Бургас.

При  сбиването Стоян нанесъл прободна рана с нож в областта на лявото бедро на Ангел, след което двамата братя избягали от местопроизшествието.

На пострадалия служителите от охранителната фирма «АБЛ Секюрити България» оказали първа помощ и сигнализирали през тел. 112, «Спешния център» за инцидента.

 Веднага след това взели мерки за локализиране на напрежението и недопускане на безредици в търговския обект.

Ангел Радичев е откаран в МБАЛ – Бургас, където му е оказана медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

Със съдействието на управителката и проджект-мениджърката на MALL «Галерия» своевременно са прегледани записите от охранителните видеокамери и е установена съпричастността на двамата братя към извършеното деяние.

Около 14.00 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас лично се явили двама братя, които са направиха пълни самопризнания относно инцидента. Причините за възникналия конфлект са в процес на изясняване. Ангел е разпитан в качеството на свидетел, установени са свидетели и очевидци на инцидента.

По случая във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е образувано досъдебно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук