14.9 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Двама загинали и трима ранени при автомобилна гонка в Бургас

Двама мъже загинаха и трима души са ранени в Бургас при катастрофа, станала в отсечката към пречиствателната станция в к-с „Меден Рудник“. В петък около 17.35 ч.  «Пежо 605»,  управляван от 37 год. М.Т. от Бургас се блъска в товарен автомобил  «Пежо Партнер», управляван от 38 год. М.П. от Бургас. От катастрофата на място са починали водачът на л.а. «Пежо 605» и неговия спътник – Д.М., 42 годишен от Бургас, возещ се на предната дясна седалка в автомобила.

 В МБАЛ – Бургас са отведени  водачът на т.а. «Пежо Партнер» – прегледан и освободен за домашно лечение с натъртвания по тялото и неговите спътници – Д.П., 19 годишен от Бургас- прегледан и освободен за домашно лечение с натъртвания по тялото и Г.Г., 15 годишен от Бургас,  настанен за лечение в отделение «Неврохирургия» на МБАЛ – Бургас с фрактура на таза и долната челюст, без опасност за живота.

 От МВР Бургас съобщават, че причини за пътния инцидент са движение с несъобразена скорост от страна на водача на  Пежо 605, вследствие на което губи управление над автомобила и допуска ктастрофа с с т.а. «Пежо Партнер».

Според очевидци обаче на този учстък, в близост до езерото „Мандра“, често се организират автомобилни гонки и това е истинската причина за тежкия инцидент.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук