8.8 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Двама на мотор загинаха на място при зверска катастрофа в Слънчев бряг

Двама младежи от Несебър, на 18 и 22 години, загинаха на място, след като моторът им удря  друг мотор и след това се забива в лек автомобил. Инцидентът е станал  около 17.14 ч. в района на х-л «Янтра» в Слънчев бряг. Мотоциклетът  е бил управляван от 22 годишния В.П. от Несебър, който е нямал книжка. Той застига и блъска отзад движещия се пред него мотоциклет «Хонда Пантеон», управляван от 24 годишния Г.М. от Несебър. полицай мотор«Хондата» от своя страна удря движещия се пред него лек автомобил «Опел Астра», управляван от 69 годишния К.Н. от Несебър.  Мотористът – Г.М е с наранявания на ръката.

Водачът на втория мотоциклет и неговия спътник – В.В., 18 годишен от Несебър, след удара в «Хондата»,  навлизат в насрещното пътно платно и се блъскат в движещия се там л.а. «Форд Ескорт», управляван от 54 годишния Т.З. от с. Ръжица, общ. Руен.

От инцидента 22 годишният В.П. и 18 годишният В.В. загиват на място.

Водачите на двата леки автомобила не са пострадали сериозно от пътния инцидент. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук