11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Двама пешеходци в „Реанимация“ след като са блъснати от коли в Бургаско

Двама мъже са прегазени за ден в Бургас и на пътя Средец-Дебелт. Пешеходците са настанени в МБАЛ Бургас с опасност за живата. Първият инцидент е станал на 10 декември  около 18.05 ч. на бургаската улица «Одрин», до завод «Спартак». Автомобил «Рено Клио», управляван от 24 годишната Д.К. от Бургас, отнема предимството и блъска пресичащия на пешеходна пътека – П.А., 66 годишен от Бургас. Мъжът  е настанен в отделение «Реанимация» с фрактура на черепа, две ребра и дясно бедро, с опасност за живота.

В понеделник около 18.00 ч. на пътя Средец – с. Дебелт, товарен автомобил «Форд Транзит», управляван от 48 годишния Х.Б. от Бургас блъска движещия се по пътното платно пешеходец – Т.Т., 45 годишен от Средец, който е бил без обозначителна или светлоотразителна жилетка.

От удара пешеходецът е изхвърлен в лентата за насрещно движение, където по данни на водача Х.Б., е прегазен от насрещно движещ се автомобил, който напуснал местопроизшествието без да спре.

 От катастрофата е пострадал пешеходеца Т.Т., който е настанен в МБАЛ Бургас, с опасност за живота.

Водачът на товарния автомобил е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел отрицателни показатели – на водача и пешеходеца са взети кръвни проби за анализ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук