15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Два автомобила горяха тази нощ в Бургас, засегната е и кола на EVN

Тази нощ около 02.20 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Нисан Тирано», собственост на 38 годишен бургазлия, паркиран до бл. 29 в ж.к. «Зорница».  Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и шестима огнеборци. От инцидента автомобилът е частично изгорял, като е обгоряла и задната лява част на паркирания в съседство л.а. «Форд Фиеста», с пловдивска регистрация, собственост на фирма «EVN-България».

При извършения оглед е открита стопилка от пластмасова бутилка. Предстои извършване на  повторен оглед в светлата част на денонощието.

Причините за възникване на пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

Също снощи около 00.20 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, ползван от 40 годишен бургазлия, паркиран до бл. 396 в ж.к. «Меден Рудник».

  Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и шестима огнеборци.

 От инцидента автомобила е изгорял напълно.

Предстои извършване на  повторен оглед в светлата част на денонощието.

Причините за възникване на пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук