13.2 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Два автомобила изгоряха в Бургас, друг се самозапали след катастрофа

Два автомобила са изгорели рано тази сутрин в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Униформените получили съобщение за горящ лек автомобил „БМВ“, с бургаска регистрация. Той е собственост на 50-годишен бургазлия, паркиран в кв. „Победа“. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци.

пожарна

От инцидента е засегната задната част на автомобила и купето. Предстои извършването на повторен оглед на местопроизшествието в светлата част на денонощието. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Минути след първия сигнал е получено съобщение за горящ товарен автомобил „Фиат Дукато“, с чужда регистрация, собственост на 39-годишен бургазлия, паркиран в к-с „Лазур“. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с петима огнеборци. От инцидента обгоряла предната лява част от бронята. Предстои извършването на повторен оглед на местопроизшествието в светлата част на денонощието. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

По пътя Бургас–Царево, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътен скат и преобръщайки се отново на пътното платно, товарен автомобил „Ивеко“ със софийска регистрация. Той е управляван от 19-годишния Д.Д. от Бургас. От инцидента автомобилът се самозапалва, като огънят обхваща цялата машина. Стихията е потушена от два противопожарни екипа и петима огнеборци. От ПТП няма пострадали, водачът е прегледан на място от екип на „Бърза помощ“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук