11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Два автомобила изгоряха тази нощ в Бургас

„Опел Астра“ в кв. Ветрен и „Пежо 207СС“ в к-с „Изгрев“ са изгорели тази нощ в Бургас. В момента се извършва оглед, за да се установи дали палежите са умишлени. Около 03.00 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, собственост на 38 годишен мъж. Автомобилът е бил паркиран на ул. «Българка» № 9, в бургаския квартал «Ветрен». Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. От инцидента автомобилът е изгорял напълно. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

Отново снощи около 01.23 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Пежо 207 CC”, със софийска регистрация, ползван от 29 годишна бургазлийка. Колата е била паркирана   пред бл. 168 в ж.к. «Изгрев».

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и шестима огнеборци. От пожара е унищожен двигателния отсек на автомобила.

Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук