13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Два автомобила са запалени снощи в Бургас

Два автомобила са горели тази нощ в Бургас,  в к-с“Братя Миладинови“. За единия палеж се знае, че е умишлен. За втория изгорял автомобил предстои повторен оглед. Снощи  около 00.45 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Пежо 406», с бургаска регистрация, собственост на 44 годишен бургазлия. Колата е била паркирана на кръстовището на улиците «Шар планина» и «Места» в ж.к. «Братя Миладинови». От огъня са засегнати  двигателния отсег, като са стопени акумулаторната батерия, изолацията на кабели и алуминиевия капак на главата.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с петима огнеборци.

Около автомобила не са намерени останки от съдове за запалителна течност или други следи за умишлен палеж. Предстои извършването на повторен оглед през светлата част на денонощието с цел установяване причините за инцидента и стойността на нанесените щети.

На 30.12.т.г. около 00.50 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Форд Фюжън», с бургаска регистрация, ползван от 26 годишен бургазлия, паркиран в района на бл. 56 в ж.к. «Братя Миладинови».

 Огънят е изпепелил целия автомобил, като е засегнал частично и паркиран в съседство лек автомобил «Опел Вектра», с бургаска регистрация / обгорени са багажното отделение и тапицерията на купето/.

 Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с шестима огнеборци. Предстои извършването на повторен оглед през светлата част на денонощието с цел установяване причините за инцидента и стойността на нанесените щети.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук