25.4 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Две коли горяха в Бургас и Айтос, изясняват причините

Тази нощ около 03.00 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Форд Фиеста», с бургаска регистрация, собственост на 60 годишен мъж от Бургас. Колата е била паркирана в к-с «Изгрев» до бл.25. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и шест огнеборци. От пожара напълно е изгоряло купето на автомобила. Причините за възникването на пожара и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция»- Бургас.

В неделя в Районно управление «Полиция» – Айтос е получено съобщение от 47 годишен мъж от с. Черноград, че около 03.30 часа на същата дата е горял лекият му автомобил «Шкода Фелиция», с бургаска регистрация, паркиран в същото село.

Огънят е потушен лично от собственика. От пожара напълно е изгоряло двигателното отделение и предната част от купето на автомобила. Причините за възникването на пожара и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Айтос.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук