20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Две седмици динамично време

Динамично време ни очаква през следващите десетина-петнадесет дни, сочат средносрочните прогнози. През ден-два ще се редуват валежи с по-сухо време, като преваляванията ще са от дъжд. До 10 март температурите ще останат по-високи от обичайните за сезона.

На 24 февруари температурите ще паднат и ще превалява дъжд над цялата страна, но след това метеорологичната обстановка постепенно ще се подобри. В началото на следващата седмица времето ще се затопли.

В средата на другата седмица в навечерието на националния празник 3 март се очаква застудяване и превалявания от дъжд, като във високите полета на Западна България и Предбалкана може да превали и сняг, съобщава Дарик. Влошаването на времето ще е краткотрайно и след това отново ще се затопли.

За периода до 10 март средните дневни температури се очаква да бъдат между 10 и 15 градуса. По-ниски стойности ще показват термометрите в районите на север от Стара планина и високите полета на Западна България, докато на изток и в Южна България хората ще се радват на до 16-17 градуса.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук