12.6 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

„Движение България на гражданите“ – Бургас: Хората бойкотираха фарса на ГЕРБ и БСП

На проведеният на 27 януари „референдум“, гласуваха около 20 % от българските избиратели. Останалите 80% решиха, че не искат да бъдат лъгани и манипулирани, и че искат да имат независима гражданска позиция, която да се чува. Тези от нас, които избрахме бойкота пред участието в имитацията, не позволихме да бъдем въвлечени в измамата организирана от ГЕРБ и БСП.

Много е изкушаващо да обявим резултатите от изминалия фарс като първата, официална,голяма политическа победа на „Движение България на гражданите“. Не го правим и няма да го направим, защото провалът на един фарс е успех, но не е победа. Голямата победа от неделя е победата на разумния Гражданин.

Гражданинът на България, който показа че не желае да бъде воден от истерия и догми. Гражданинът на България, който поиска точна и коректна информация и когато тя му беше отказана, той взе единственото разумно решение да не участва. Гражданинът на България, който отказва да отговаря на абсурдно зададени въпроси.

Победата на този референдум е победа на разума над измамата.

Фактът ,че от самото начало „Движение България на гражданите“разясняваше и аргументираше позиция на бойкоТ, ни кара да мислим, че нашата партия стои на позиции най-близки до очакванията на българските граждани. Това е фундаментът на политическата платформа на нашето движение и резултатите от „референдума“на БСП и ГЕРБ ни дава надежда, че след изборите през юли България я чакат по-добри времена.

Победата на свободния Гражданин е победа за всеки от нас. „Движение България на гражданите“ – Бургас поздравява всички свои членове и симпатизанти за информирания избор, който направиха с активното си неучастие. Радваме се, че успяхме да покажем на политическият картел, че неговото време свършва.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук