16 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

„Движение 21” регистрира кандидатите си за кмет и съветници в Бургас

В деня на независимостта „Движение 21” регистрира кандидатурата си за кмет и листата за съветници в общинската избирателна комисия в Бургас. Документите бяха подадени от областния координатор на партията Христина Златева (Секлемова), която бе придружена от кандидата за кмет Аргир Гилмановски и част от общинските съветници.

 

„Символиката на днешния ден е търсена умишлено, защото ние сме независима партия и се водим единствено от обществения интерес. Познавате лидера ни- Татяна Дончева, която многократно е доказала, че при нея за задкулисие не може да става дума. Това е и фундаментът, на който сме стъпили- да присъстваме в политиката на града по чист начин.” коментира Секлемова, която е и водач на листата. Веднага след нея е кандидатът за кмет на партията Аргир Гилмановски. Списъкът продължава с хотелиерката Румяна Гюркан и с експерта по европейски проекти Росица Младенова. Сред предложенията за съветници на „Движение 21” се открояват имената и на главния готвач на хотел „България” шеф Мавров, както и на известните бургаски адвокати Мариела Суанска и Драгомир Ошавков

 

Секлемова е категорична, че след тези местни избори съставът на общинския съвет трябва да е пъстър и „Движение 21” има какво да предложи на бургазлии. „Успяла съм да направя балансиран подбор и в листата присъстват както доказани професионалисти с опит в обществените дела, така и млади експерти с отлично образование и желание за развитие. Остава да си пожелаем успех и да се залавяме за работа”.

 

 

Ето пълния състав на листата за съветници на „Движение 21”- Бургас.

 

  1. Христина Златева (Секлемова)
  2. Аргир Гилмановски
  3. Румяна Гюркан
  4. Росица Младенова
  5. Станимир Пехливанов
  6. Ирена Михайлова
  7. Мариела Суанска
  8. Драгомир Ошавков
  9. Виолина Райнова
  10. Лъчезар Лечев
  11. Анастасия Пенчева
  12. Георги Павлов
  13. Марияна Георгиева- Панчова
  14. Стоян Мавров
  15. Дончо Маринов
  16. Тодор Циков
  17. Красимир Мамаров
  18. Димка Иванова
  19. Илиян Конакчиев
  20. Иван Крумов

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук