9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Двойна трагедия в „Меден рудник“! Млада майка, загубала детето си, се хвърли от кооперация

Изясняват се причините за смъртта на 28-годишна жена, паднала от кооперация в Бургас и на 7-годишия й син, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Вчера около 15.25 часа в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за жена, паднала от новострояща се кооперация, разположена до бл. 174 в к-с “Меден Рудник“ – изпратените на местопроизшествието полицейски и медицински екипи констатирали настъпилата смърт.

Установено е, че жената е 28-годишната Ж.Т. от Бургас, живееща в бл. 84 в к-с “Меден Рудник“. При извършения оглед в якето на бургазлийката е открито предсмъртно писмо. Трупът й е откаран за аутопсия в Катедра “Съдебна медицина“ към МБАЛ – Бургас.

Отишлите в дома на Ж.Т. полицейски служители констатирали, че баща й – 52 годишен бургазлия току-що е подал сигнал за това, че заварил 7-годишния си внук, страдащ от детска церебрална парализа и тумор в мозъка, починал на леглото. В близост до детето е открито второ предсмъртно писмо, написано от Ж.Т., в което заявява че ще сложи край на живота си.

При извършения оглед видими следи от насилие по трупа на момченцето не са открити. Тялото на детето е откарано за аутопсия в Катедра “Съдебна медицина“ към МБАЛ – Бургас. Работа по случаите продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук