14.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Двойно убийство на възрастно семейство

Двойно убийство в Пловдив – съседка случайно откри труповете на възрастно семейство в двора на къщата им, докато отивала да си купи от тях яйца в кварлал „Смирненски”, съобщава BTV.  От полицията потвърдиха, че става въпрос за убийство.

Убитите са Цветан и Божура Караджови на 74 и 69 години. Единственият им син е служител на „Икономическа полиция”. Разследващите отказват упорито всякаква информация и коментар.

Труповете на възрастната двойка са открити от жена от квартала днес следобед. Всички на улица „Софийска ж.п. линия” са шокирани. Описват Цветан и Божура като скромни и работливи хора.

Пловдив
(Photo: bTV)

За последно приятелка на Божура я чула по телефона преди 3 дни. „Съдиха се за имот със сина и присъдиха имота на майката и бащата, и след смъртта да го наследява той. Той е един-единствен”, каза тя.

Конфликтът с единствения им син е пълна загадка за хората от квартала. Преди време те му построили етаж от къщата, а той се опитал да ги прогони от единствения им имот. От няколко години синът-полицай не се появявал в квартала.

От прокуратурата  и полицията отказват всякакви подробности около убийството

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук