25.4 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Ден на отворените врати в школа за хип-хоп танци и актьорство Rhythm Escape

Тази седмица жителите на Бургас ще имат уникалния шанс да изживеят един по-различен уикенд. На 8 февруари / събота / Арт училище Rhythm Escape отваря широко вратите си за любопитните да надникнат в залата за репетиции.

 

Всеки дошъл в този ден, ще има възможност да стане част от уроците по street dance /хип-хоп танци/ и актьорство напълно безплатно.

 

Школата за хип-хоп танци е основана през 2007 година в София. В Бургас стартира дейността си в края на 2013 година с един по-различен и по-обширен проект – Арт училище. Целта на създателите е да провокират максимално въображението на учениците си и да ги научат да материализират идеите и мечтите си. Освен как да станат танцьори и актьори, всички в училището са свободни да експериментират и с други предизвикателства, които сами си поставят. Така само за няколко месеца учениците са реализирали една социална кампания, заснели са клип и са влезли в ролята на репортери.

 

За всички, които искат да се докоснат за първи път до Арт училище Rhythm Escape, началото на приключението започва от 14:00 в зала Стимул, на гърба на бившата военна болница.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук