18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Ден на сексапила обявиха в Обзор, чакат божествения Нептун

Ден на сексапила и забавлението обявяват в Обзор. Щуро парти, изключително шоу  и невероятни изненади очакват жителите и гостите на града на 19 юли. Купонът ще започне в 10 часа с дългоочакваната поява на високопоставен гост. В района на южния плаж от морските дълбини в пълния си блясък, придружен от вярната си свита, ще се появи повелителят на моретата и океаните Нептун.

http://kootation.com/

Задължителни традиционни ритуали съпътстват излизането на божествения Нептун сред смъртните, но това лято в Обзор морският властелин ще стане свидетел и на още нещо – своя чар ще покажат пред него сухоземни дами и господа, които ще се  включат в конкурса  „Мис и Мистър Обзор“, съобщават организаторите.

Забавленията в града ще продължат до ранните часове на следващия ден.  Загадка остават изпълнителите, които ще се погрижат за доброто настроение на купонджиите. Известна е единствено целта – денят на забавленията в Обзор да остави горещи спомени и незабравими изживявания на всички жители и гости на най-предпочитаното и забавно място за летен отдих.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук