14.9 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Депутатите от ГЕРБ Бургас: Очакваме нови избори, БСП излъга и загуби

„Съвсем скоро очакваме нови парламентарни избори. Този кабинет няма възможност да работи в полза на българските граждани” Това заяви на пресконференция в Бургас, лидерът на ПП ГЕРБ – Бургас, Димитър Бойчев. Той и част от местните народни представители, благодариха на своите избиратели, които са ги подкрепили  на изборите за Европейски  парламент.

 

„За нас беше важно да постигнем висока избирателна активност. БСП водеше кампания на отблъскване на гласоподавателите. Ние очаквахме ниска избирателна активност, която се наблюдава при всички избори за ЕП . Затова и поставихме акцент именно върху повишаването на интереса на хората към тези избори. Това е най-важният ефект, който трябва да се търси при всички избори”, каза Бойчев.

Той бе категоричен, че БСП  загуби изборите за европарламент, тъй като не е съумяла да изпълни поетите ангажименти към своите избиратели. Мнението подкрепиха и народните представители Иван Вълков, Ивелина Василева, Снежина  Маджарова и д-р Галина Милева. „Радвам се, че БСП  управлява като мандатоносител , защото отговорността е на тази партия. Отговорността за състоянието на страната. Нека хората сами направят сравнение между управлението на БСП  и управлението на ГЕРБ. Нито едно от обещанията на социалистите не беше изпълнено. Обещаваха 250 000 работните места, а безработицата е скочила. Автомагистрала „Черно море“ вече дори не се коментира. Подобна е ситуацията с пътя Бургас –  Слънчев бряг“, допълни Димитър Бойчев.

„Ние сме категорично за предсрочни избори. Има закони, които не могат да се приемат вече половин година. Това Народно събрание трябва да се разпусне, защото не може да взема решения”, сподели от своя страна Иван Вълков.

Депутатите поясниха, че партията им е повишила подкрепата си навсякъде в Бургаско, включително и на места, където БСП  винаги е първа политическа сила. Солидна подкрепа са получили в Малко Търново , Карнобат и дори Айтос. „Печелим във всички Черноморски общини. Повишаваме резултатите си постоянно, защото хората ни имат доверие. Това се дължи на работата на кметовете ни, които имат различен модел на работа от тези на БСП „, каза още Димитър Бойчев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук