12.6 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Депутатите от ГЕРБ в Средец: Изборите са важен тест за бъдещето на България и региона

„ГЕРБ категорично игнорира езика на омраза и негативизъм, с които си служат някои участници в предизборната кампания. Не толерираме противопоставянето, защото най-важното послание е гражданите да видят чрез нас визията за развитието на България в следващите години. Европейските избори са важен тест за страната ни, затова трябва да не пренебрегваме тяхното значение. ГЕРБ депутатиНие сме заложили на ясни цели и политика, доказали сме какво можем. Надяваме да получим подкрепата на хората и за пореден път да бъдем водеща политическа сила, която да извоюва победа с №18”. Това заяви народният представител от ГЕРБ Бургас Ивелина Василева в Средец, която с областния лидер на партията и народен представител, Димитър Бойчев се срещнаха с местните жители. На дискусията присъстваха кметът на Средец Иван Жабов и общинският ръководител на ГЕРБ д-р Надежда Палова.

teatyrБургаският депутат Димитър Бойчев коментира, че най-важното на предстоящите избори на 25 май е да се постигне висока избирателна активност.

„Само по този начин може да се спре купения и корпоративния вот. Надявам се, че политиката на ГЕРБ ще бъде оценена. ГЕРБ има ясна визия какво трябва да се прави, за да продължим постигнем средно европейско ниво”, допълни той.

Sredec 2   След срещата с бургаските депутати, в пълния салон на читалище „Пробуда” жителите на Средец изгледаха постановката „Човекоядката” на ДТ „Адриана Будевска”. Талантливият актьорски състав бе изненадан с кошница с цветя от общинският ръководител на ГЕРБ-Средец Надежда Палова.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук