15.4 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Десета победа за отбора на „Поморие”

Отборът на “Поморие” се поздрави с десета победа в първенството на “Б” професионална футболна група. Възпитаниците на старши треньора Малин Орачев се наложиха над “Септември” Симитли в домакинска среща от 13-тия кръг.

Срещата завърши с победа от 3:2 гола, като първата точка отбеляза играчът ни Яни Пехливанов в 21-та минута.  Резултатът бе изравнен в 40-та минута, когато Илиян Христов се оказа точен за „Септември”.

В началото на второто полувреме защитникът Пехливанов отново даде аванс за своя тим. Девет минути преди края на мача Михаел Орачев покачи аванса от дузпа, отсъдена за нарушение срещу резервата Стефан Стаматов. В добавеното време Даниел Младенов от противниковия отбор намали разликата на 3:2.

СОФК Поморие натрупан актив от 31 точки ОФК “Поморие” остава лидер в класирането, следван от „Дунав“ с 27 и „Локомотив“ с 26.

Следващият двубой на поморийци ще се състои на 03.11.2015 г. /вторник/ от 15.30 часа в Созопол. Предстоящата среща е отложеното от 12-тия кръг на първенството морско дерби срещу едноименния отбор.

стадион помориек ОФК “Поморие” организира безплатен транспорт за своите почитатели.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук