14.9 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Детските градини в Несебър приемат документи от 4 март

От 4 март тази година започва приемът на документи за записване на най-малките граждани на Несебър в общинските детски заведения. Класирането се извършва по документи като за организацията ще се грижи директорът на избраната детска градина или специална комисия, определена с негова заповед.

Родителите могат да изтеглят  необходимите формуляри за попълване от официалната Интернет  страница на община Несебър /отдел образование/ като при подаването им ще получат съответен номер от детското заведение. Кампанията по приемане на заявления ще продължи до 31 март 2014 година.

Мъниците от яслените групи, които кандидатстват в същата детска градина ще участват в класирането наравно с тези, които не са били в образователна структура до този момент.

Родителите имат право да кандидатстват  за прием на децата им в повече от едно заведение, а самите формуляри се подават на място. Сред задължителните документи попадат и акт зараждане /оригинал и копие/, копия от личните карти на родителите, както и удостоверение от община Несебър за липса на задължения от предходната година.

С предимство ще се ползват дечицата с увреждания, полусирачетата  и малчуганите, останали без родители. Списъците с приетите деца ще станат ясни на 23 април. До края април пък родителите ще трябва да потвърдят приема в съответното детско заведение. Приетите на второ класиране ще станат ясни на 12 май тази година. В община Несебър  има над 10 детски градина. И тази година не се очакват съществени проблеми в приема.

Пълна информация за кампанията по прием на деца в общински детски заведения в община Несебър ще намерите ТУК.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук