12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Деца изнасилиха коте с молив? /снимки 16+/

На жестока гавра с животно се натъкна бургаска организация в помощ на бездомни и изоставени котки и кучета.  Доброволците получили сигнал за малко коте, захвърлено от две деца – между 8 и 10 години в района на Стоматологията. Продавачка в съседен магазин забелязала, че четириногото накуцва и е в окаяно състояние. Веднага сигнализирала на доброволците. Познавала животинчето, тъй като от месеци обикаляло района. Котето обаче изчезнало за седмица преди да го види отново.

„Жената ни се обади в 6.00 сутринта. Беше разтревожена. Каза, че нещо виси от гениталиите на животното”, пишат от Zornica`s cat на официалната си страница във Фейсбук. Оттам твърдят, че животинчето е било взето от двете деца, които в продължение на седмица се гаврили с него.

Ветеринарите изразили съмнения, че е било изнасилвано с твърд предмет – молив или химикалка. Жената, която го е открила е промивала с тетра раните му. В момента го лекуват. Състоянието му е стабилно. Има проблем с изхождането заради силните болки, които има.

От Zornica`s cat обявиха, че това е пети случай на малтретирано животно и то само за последния месец. Ветеринари, които работят с тях не са успели да се преборят за живота на две котки, които са били простреляни. Един от случаите е потресаващ – куршуми съборили едно от животните в района на Старата поща в Бургас.

Нападателят обаче не спрял до тук. Последвали ритници. Доброволците открили котето все още живо, но с разкъсан пикочен мехур и буквално размазана глава. Другата загинала котка е била простреляна в Несебър.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук