12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Деца от четири националности учат в частно училище „Бургас“, започна приемът за първи клас

Започна приемът в първи клас за новата учебна година в Частно основно училище „Бургас“  . Попълват се и вече съществуващите класове, съобщиха от елитното учебно заведение. Интересът към частното училище от родители и ученици е най-вече заради уникалното съчетаване в учебната програма на ранното изучаване на руски и английски език с програмата на българските общообразователни училища. частно училище БургасЧастно основно училище „Бургас“ е особено популярно сред семействата от бившия Съветски съюз, които пристигат в област Бургас за постоянно местожителство. Адаптацията към новата образователна система преминава много леко. В ЧОУИЧЕ “ Бургас“ се учат деца от четири националности – българи, руснаци, украинци и деца от Норвегия.

Учебната система по която работи училището, отразява виждането за социализацията на децата, за възможностите те да се справят с трудния учебен материал, като учат, поставени в реална ситуация.

частно училище бургасПриемът се извършва след събеседване, при наличиена свободни места. Необходими документи за прием: молба, акт за раждане, медицински картон, здравно-профилактична карта, документ за завършен клас и удостоверение за преместване /за класовете след първи/. При наличие на свободни места в частното училище се приема целогодишно.

В учебната програма е включено изучаване на руски и английски език/задължително/, целодневно обучение от 8.30 до 17.30, като след 13 часа е самоподготовката на децата за следващия ден.

частно училище БургасЗа учебната 2015/2016 г. е обявен прием за подготвителен клас и за ученици от І до VІІ клас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук