10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Джебчиите на плажа стават все по- нагли, вадят ножове

19 годишен, криминално проявен младеж от несебърското село Гюльовци е задържан за обир на плажа. Той е бил с група джебчии, единият от които извадил нож на македонски турист, който успял да задържи 19 г. крадец. Инцидентът е станал вчера  на плажната ивица в Слънчев бряг. Установено е, че младежът с инициали В.С. е бил на плажната ивица заедно с криминално проявения Ж.А.- 51 годишен, криминално проявения Л.С.- 18 годишен и А.С.- 17 годишен, с цел извършване на кражби. plajove-proverki.jpg

Около 03.45 ч. В.С. извършва кражба на чанта с два мобилни телефона, 150 лв. и лични документи, собственост на 18 годишен македонски турист, отседнал в Несебър. Туристът обаче успял да задържи 19 годишния извършител.

Криминално проявеният Ж.А. заплашил с нож македонеца, като го принуждава да пусне В.С.

Когато четиримата извършителите побягнали, В.С. е задържан повторно от присъстващи наблизо приятели на потърпевшия македонец.

Пристигналият полицейски патрул го отвел в Районно управление «Полиция» – Несебър, където е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа.

Работата по установяване на вещите – предмет на кражбата, както и местонахождението на останалите извършители продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук