13.2 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Джордж Клуни и Амал Аламудин се ожениха във Венеция

Американският актьор Джордж Клуни и неговата британска годеница Амал Аламудин – адвокатка от ливански произход – сключиха брак на частна церемония във Венеция. Официално съобщение за събитието направи агентът на Клуни. Вечерята беше обявена като неофициално събитие, а самата брачна церемония беше насрочена за понеделник.

снимка: harpersbazaar.com
снимка: harpersbazaar.com

Големият венециански канал се превърна в своеобразен червен килим. На път към 7-звездния хотел Аман Клуни, годеницата му Амал Аламудин и гостите им, сред които певецът Боно, Мат Деймън и Бил Мъри не останаха скрити от камерите на телевизионните оператори, фотоапаратите на папараците и очите на феновете им. Специалната церемония се е състояла в луксозния ресторант на хотела в присъствието на 136 гости. За съпруга и съпруг двойката бе обявена от бившия кмет на Рим и близък приятел на актьора – Валтер Велтрони.

Американският актьор е атеист, така че няма да има църковен брак, а само подпис в кметството на Венеция. Официалната церемония е насрочена за 29 септември, понеделник, тъй като тя трябва да бъде в съответствие с местните закони.

36-годишната Аламудин е адвокат по международно право. През 2004 г. тя работи за Международния наказателен съд, а сред клиентите й са бившият украински премиер Юлия Тимошенко и основателят на сайта „Уикилийкс“ Джулиан Асандж. 53-годишният Клуни има един брак зад гърба си – с актрисата Талия Болсъм, от 1989 до 1993 г.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук