15.4 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Джулаят преминал спокойно, само двама отнесли актове

Няколко хиляди души са посрещнали първото юлско слънце в Бургас, съобщи Мариян Ангелов началник отдел „Общофункционален контрол“ при община Бургас. Служители на звеното за обществен ред и сигурност са патрулирали по крайбрежието и на Моста. Двама души са санкционирани за нарушения.

„Това показва че хората повече са се веселили отколкото да нарушават реда. Единият случай бе рано тази сутрин. Подпийнал младеж около седем часа скочи от втория етаж моста, въпреки забраната. Нашите два велопатрула са го видели, но докато отидат той вече е скочил. Извадиха го от водата и беше санкциониран. Вторият случай е от снощи в малките часове. Млад мъж е хвърли шезлонг в един от запалените огньове, за което също беше санкциониран. Това са единствените нарушения и може да кажем, че хората са празнували”, каза Ангелов, цитиран от Агенция „Фокус“. Той посочи, че още рано сутринта фирмата за чистота е почистила плажната ивица.

”Минах рано сутринта на проверка. Плажът е готов за функциониране и бургазлии днес спокойно и на чисто ще отидат на плаж”, допълни Ангелов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук